Tarife

In functie de locatie (Bucuresti, tara, strainatate) cat si de tipul transmisiunii (unica, recurenta, permanenta – vedeti sectiunea servicii) tariful pentru streaming variaza.

 

Cel mai uzual serviciu este transmisia SD (Standard Definition)  din Bucuresti, a unui eveniment de cateva ore. Pentru un astfel de eveniment tariful este

  • 100 euro taxa setup (include inspectia locatiei anterior evenimentului cat si planificarea operatiunilor pe parcursul evenimentului)
  • 100 euro / ora de transmisie
  • costul minim pentru un eveniment este de 300 euro, indiferent de durata sa.

Aceste costuri asigura toate elementele necesare pentru o transmisie normala cu un numar de pana la 200 spectatori concomitenti si o singura camera montata intr-un punct mobil si cu un bitrate de pana la 1mbps.

 

Costul pentru transmisii recurente/permanente se stabileste in functie de mai multe elemente.

Informativ va putem spune ca tariful pentru o transmisie permanenta poate fi scazut dramatic prin instalarea unui echipament fix/permanent  in locatia dumneavoastra si pornirea transmisiei remote, fara prezenta unui operator din partea noastra in locatie.

Pentru o oferta punctuala de tarif sau stabilirea detaliilor unei transmisii va rugam sa ne contactati pe contact@acumlive.ro