Parteneriate

Orice persoana sau companie ce intra in contact cu un numar mare de evenimente (fotografi nunta, organizari evenimente, etc) poate deveni partenerul nostru in business-ul de live streaming.

Putem colabora in sistem de afiliere sau subcontractare, astfel incat legaturile dumneavoastra va pot genera un venit foarte simplu. In plus, facilitand accesul la un serviciu nou veti deveni o componenta mai importanta in desfasurarea evenimentului.

Sistemele de colaborare sunt:

Afiliere: acest sistem este potrivit furnizorilor de servicii punctuale precum fotografi de nunta, sunetisti de evenimente, detinatori de spatii pentru evenimente, s.a. . In momentul cand aveti un client pentru serviciul dumneavoastra, ne puteti recomanda acestuia pentru Live Streaming. Vom stabili oferta corespunzatoare serviciului nostru impreuna cu clientul dumneavoastra iar dumneavoastra veti primi un procent din incasare.

Subcontractare: acest sistem este potrivit organizatorilor de evenimente sau furnizorilor de servicii complexe. In momentul in care aveti un clienti ii puteti prezenta serviciul nostru de Live Streaming precum unul al dumneavoastra. Putem discuta cu acest client prezentandu-ne drept parte din compania dumneavoastra si stabili oferta sau puteti negocia dumneavoastra direct cu el. Facturarea si incasarea se face direct de catre dumneavoastra fara ca noi sa fim implicati in aceasta procedura. Clientul va cunoaste doar faptul ca i-ati furnizat un serviciu profesionist si modern, motiv in plus pentru a apela si alta data la serviciile dvs. Din suma incasata de la client veti retine un comision diferenta fiind achitata ulterior catre noi.

Ambele optiuni va aduc beneficiile unui castig material fara efort si o imbunatatire a imaginii dumneavoastra in fata clientilor / colaboratorilor.

Contactati-ne pentru mai multe informatii sau a stabili detaliile unui eveniment.